Selamlar iyi forumlar,

.net mvc core bir proje yapıyorum bunu yaparken de bir yandan öğreniyorum. bir form ekranı olacak bu form ekranında bir başlama tarihi seçilecek ardından start tuşuna basınca başlama tarihinden saymaya başlayacak stop tuşuna basıldığında geçen süreyi yazacak aslında şöyle yani baktığımızda şu tarihte proje için şu kişi şu kadar çalışmış gibi bir şey çıkacak ortaya. EF kullanıyorum sistemimde.

Kendimce şöyle kurguladım .net mvc üzerinde bir form oluşturalım diyelim bunun adı çalışma formu olsun formumda adımı, ilgili işi gibi şeyleri seçtim ardından tarihi seçtim start buttonu kayıt buttonuyla aynı olsa buna tıklandığında hem kayıt işlemim hem de süremin işlenmesi başlasa bunu da js ile yapsam ardından bir edit butonum aynı zamanda stop butonu olsa buna basıldığında sistem saatini alıp ilgili input alanına geçen süreyi yazsa save butonuna basıldığında da sql'e kayıt eder gibi bir şey düşündüm buradaki sorun kullanıcı diyelim ki ilk formu oluşturdu kayıt etti sql'e edit demeden önce sayfayı yenilese ve ya kapatsa sonrasında sisteme girdiğinde burada sayma işleminin devam etmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Bir önerisi olan var mı? Biraz uzun anlatmış olabilirim kusura bakmayın.