ertanplencelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uslubuna dikkat et, et ki bir sorun hakkında yapabildiğin yorum düzeyi çok aşağılarda olmasın.

Ülkede hangi milletten kaç bin insan var eminim bilmiyorsun. Ama havuz size suriyeli diyor siz suriyeli diyorsunuz. Havuz size afgan diyor. siz afgan diyorsunuz. Ülkede sadece Suriyeli veya Afgan yok ki. Birçok milletten binlerce insan var.

Başka hangi millet için gitsinler diyorsunuz? Iraklı? Türkmenler? Özbekler? Almanlar? İran? Ruslar? Kazaklar? Azeriler?

hiçbiri için değil mi? Haber botu görevi görüyorsunuz farkında değilsiniz.

Sende anlamayacaksın ama sanada söyleyeyim " Kendi vatanına hain olmuş, düşmanla işbirliği yapmış, sapkın ve adi insanları kimse istemiyor ülkesinde. Bir tek sen değil. Fakat bir kaç insanın yaptıkları, havuzun dolduruşu vs gibi nedenlerle bir millete komple kin beslemek doğru bir şey değil.
Hayirdir Ingiltere prensi ile mi konusuyoruz ))

Ben arap miletini sevmiuyorum. Diger milletler ile hic bir sorunum yok. Mesala Istanbulda yasadigim donemde sokakta bir cok siyahi insan goruyordum. O insanlara karsi herhangi bir tepkim olmadi.

Hi hi aynen havuz medya. Yazdiklarinda bir gram mantik yok hala konusuyorsunuz . Adamlar sinirdan kitleler halinde geciyor sen hala yok Ozbek yok Kazak diyorsun.