Neyin tatavasini yapiyorsun? Madem cok humanistsin aksam yatarken evinin kapisini kapatma. Niye kapatiyorsun? Sen Turk milletine hirsiz mi demek istiyorsun?
Istemiyorum arkadas. Ulkede afgan, araba, suriyeli istemiyorum. Eger sen cok asiksan bu milletlere al evinde besle.
Uslubuna dikkat et, et ki bir sorun hakkında yapabildiğin yorum düzeyi çok aşağılarda olmasın.
Ülkede hangi milletten kaç bin insan var eminim bilmiyorsun. Ama havuz size suriyeli diyor siz suriyeli diyorsunuz. Havuz size afgan diyor. siz afgan diyorsunuz. Ülkede sadece Suriyeli veya Afgan yok ki. Birçok milletten binlerce insan var.
Başka hangi millet için gitsinler diyorsunuz? Iraklı? Türkmenler? Özbekler? Almanlar? İran? Ruslar? Kazaklar? Azeriler?
hiçbiri için değil mi? Haber botu görevi görüyorsunuz farkında değilsiniz.
Sende anlamayacaksın ama sanada söyleyeyim " Kendi vatanına hain olmuş, düşmanla işbirliği yapmış, sapkın ve adi insanları kimse istemiyor ülkesinde. Bir tek sen değil. Fakat bir kaç insanın yaptıkları, havuzun dolduruşu vs gibi nedenlerle bir millete komple kin beslemek doğru bir şey değil.