Sorunsuz alim yaptım. Her daim her soruna yanıtta alıyorum kendiis çok yardımsever tşk ediyorjm herkese de tavsiye ederim 👍
Bot alındı ilgili arkadaş her soruya sıkılmadan yanıt veriyor. Teşekkürler yardımlar için.
Telegram üye çekme botu alındı - Gayet İlgili ❤😊
Sorunsuz alim yaptım. Her daim her soruna yanıtta alıyorum kendiis çok yardımsever tşk ediyorjm herkese de tavsiye ederim 👍
Botu satın aldım, uğur çok yardımcı oldu, 1-2 saat her şeye yardım etti, bot üye çekimlerinde işe yarıyor. İlgisine teşekkürler.
Tüm telegram işlemlerimiz ;
🌐✅linktr.ee/uguronlerx✅🌐
Merhabalar ,
SINIRSIZ - SÜRESİZ HİÇ BİR LİMİT OLMADAN TEK FİYAT 650₺
Telegram kategorisinde aktif konularımızın arasına bir diğer konumuz ""Gruptan gruba organik üye çekme botu"" adlı botumun satış konusunu okumaktasınız.

Botun kullanımı tamamen SÜRESİZ olarak satışa sunulmuştur.Detaylı bilgi için iletişim kanallarından ulaşabilrsiniz.Grupların mesaj kısmı açık olmalıdır yani bot 2 grubuda tanıması için ortak mesaj atmanız gerekir , botu alırken bunu kabul edersiniz.
Bu bot ile hiç bir 3.şahısa ücret ödemeden kendiniz özgürce , fiyat performans bütçe dostu olarak üye çekimi yapabileceksiniz.
✅ İLETİŞİM ✅ Telegram: https://t.me/chapolen Skype: live:ugurabi_ E-posta: onlerugur2@gmail.com
-Whatsap Iletişim Adresi Kaldırılmıştır.
R10 İçerisinde yeni değiliz , özelikle telegram alanında birden çok hizmet verdik bu hizmetlerin bedellerini olumlu tradeler ile sonuçlandırdık bunları profilimizden inceleyebilrsiniz.
TÜM TELEGRAM İŞLEMLERİMİZE :
linktr.ee/uguronlerx bağlantısından ulaşabilirsiniz.
Botumuz exe olarak verilmez , web üzerinden ilerler.
29.Eylül güncelleme : telegram kuralları gereği botumuz 30-100 üye eklerken şuanda 20-80 arası bir değere düşmüştür. bu değerlerin yükselmesi adına çalışmamız sürüyor. eski kullanıclar ek ücret ödemeden limitlerde değişme olursa ücretsiz bir şekilde alabilir.
telegram,telegram abone,telegram üye çekme,telegram reklam,telegram kanalları,telegram abone,telegram kanal satın al,telegram kanal sat Aralık ayı güncelleme : hesapların eklendiği sunucularımızdan kaynaklı eksik sayıda ekleme , geç ekleme , tek mesajda eklememe sorunları olabilmektedir. Hassatiyeniz için tşk ediyoruz. En yakın zamanda çözmeye çalışıyoruz.