Hocam konuya hakimim ben inanın düşündüğünüz gibi değil hükmün sıralamasına bakmanız bile yetecektir internette kaynak yoksa bir alim ile konuşmanız yetecektir sorun ona hüküm verme sırası nedir hocam peygamber de hüküm vermiştir evet Allah yolunda vermiştir her hüküm Kur'an da yoktur düşündüğünüz gibi değil hüküm yalnızca Allah'ındır ayetini öyle yorumlayanlar dediğim gibi haricilerdir
Kardeşim hüküm var hüküm var yeri geliyor bende hüküm veriyorum hayatımla ilgili veya ailemle ilgili veya işlerimle ilgi v.s v.s ben bu hükümlerden bahsetmiyorum din altında hiç kimse hüküm veremez din allaha mahsustur dinin sahibi allahtır o hüküm verebilir sadece peygamber veremez hiç kimse veremez sen bakma önüne gelen şu haramdır şu helaldir yok caizdir o şöyledir yok böyledir herkes önüne geleni söylüyor sana tavsiyem dini yasamak istiyorsan dinini direk sahibinden ögren kuranı kerimde herşeyden bahsetmiş hiç birşeyi eksik değildir ne yapacakların ne yapmayacakların hepsi teker teker yazılı hayırlı günler.