Geçmiş olsun. Umarım iade edebilirsiniz Seat Skoda vs WW grubun alt segment arabalarından uzak durun. Türkiye de binilecek arabalar reno ve Fiat malesef. Bende 2011 mazda var sunroof düğmesi bozuldu, bir düğmeye 6k para istiyorlar onuda parayı peşin yatiracaksin 2 ay sonra yurtdışından gelecek, geldiği günkü kurdan fark + işçilik de vereceksin de bir düğmeyi degisecekler. Büyük bir sorunda arabayı satsan anca tamir parası çıkar sanırım. Ne çıkması var ne muadili mahkumsun bu tür araçlarda servise. Gidin Reno Fiat alın her parçasını her yerden her kalitede her fiyata alır, her yerde de taktırır tamir ettirirsiniz.
Volkswagen markasını bende sevmem ederinden çok yükseğe satılıyor, Seat güzel ama piyasada apaçi arabası olarak görmekten midem bulandı, Skoda ise kesinlikle favorilerimden. Dikkat ederseniz ilk söylediğim iki marka için de kendi kişisel sebeplerimden dolayı beğenmediğimi söyledim. Siz neye dayanarak uzak durun dediniz açıklayabilir misiniz? Uzun yıllar Skoda kullandım aktif olarak da kullanmaktayım en ufak bir sorununu görmedim. Lütfen kendi kişisel nedenlerinizden dolayı markaları kötüleyip de bu kadar kati cümleler kurmayın sizin mesajınızı okuyup da çok anlamayan birisi de bu markaların 10 arabasının 9'u servisten çıkmıyor sanacak.