ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen afganlarda bir tane aile gördünüz mü ? Gelenlerin %99u militan olabilecek nitelikte insanlar. BU BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR. Duraklarda toplu alanlarda her yerdeler. Ben kendi canımdan korkuyorum bunlar yüzünden. Kendi ülkemde dershaneye giderken otobüste Türk'ten çok afgan suriyeli varsa bu milli güvenlik sorunudur. Mesajım burada bulunsun zamanında demiştim suriyeliler için, kendi mahallerini kurdular kendi arapça tabelali dükkanlarını açtılar. Azınlık olan biz olacağız yakında. KENDİNİZE GELİN SAVAŞARAK ALDIĞIMIZ ÜLKE TOPRAKLARI YOK OLUYOR
Birkaç gündür Afganistan' dan kaçan Afganlar, amerika ile işbirliği yapmış hainler, zenneciler ve cezalandırılmaktan korkanlar. Türkiye ye giren kesimde bunlardandı belki de bilmiyorum.
Fakat içlerinde hainler var diye ne Türklerin hepsi hain oldu, nede Afganların hepsi. Demek istediğim şu ki; ben kendi canımdan korkuyorum demişsiniz. Korkunuz milletlere göre mi değişiyor bilmiyorum. Ama Türkiye' de her gün onlarca kişi bir Türk tarafından öldürülüyor. Bu yüzden bu kadar korkak olmayın.

Ve son olarak, ırkçılık yapmak gerçekten kötü bir şey. Suçun sahibini cezalandırmak yerine, aynı milletten savunmasız ve suçsuz insanları cezalandırmak aşağılıkca bir hareket. Umarım anlatabildim. Başka bir şey demeyeceğim.