En azından bir sebebi var hocam

saygı duydum. Bence daha önce de önerildiği gibi sevimli hayalet casper olun belli bir süreliğine. Yoksa daha çok göze batıyor.
Gaza gelip hemen yorgan yakmayın, çok pişman olursunuz. Hayatındaki ilk önemli tören her şey istediği gibi olsun istiyor bunlar çok normal bunların hayaliyle yaşar insan. Bize çok önemsiz küçük gelen şeyler onlar için anlık da olsa çok önemli görünebilir, terslemeden sinirlenmeden güzelce konuşun, yeri geldiğinde çok olgun yeri geldiğinde çocuk gibiler bu kim olursa olsun böyle maalesef.
İnternetteki insanlara bakarsan 6 bölümlük Star TV dizi gibi boşan, evlen, ayrıl, bırak, aileni terket, ayrı eve çık hemen her şey basit sanarlar. Kendi içinizde çözün, fevri davranmayın.
Valla sabahtan beridir ne o yazıyor ne ben tam inat üzülmüyor değilim yazmamak için zor tutuyorum kendimi duygusal bir serseriyim resmen ama kırdı beni bu kez yazmam dediğiniz gibi akışına bırakıcam