Hocam öncelikle hayırlısı olsun. Düğün yapalı bugün 2 ay oldu. Bu süreçlerde biz aileleri dahil etmeyelim, alışveriş vs gibi konularda ikimiz halledelim diye kararlaştırdık. Çünkü ikimiz de biliyorduk ki çatlak sesler çıkacaktı. Herneyse.. Bu dönemlerde şeytan gerçekten çok gıdıklıyor insanı.. İş bozulsun falan filan diye.. Ama son zamana gelmeden evvel eşinle bu tavır/trip konularını lisan-ı münasip ile görüşmen gerekirdi. Çünkü bu ilk değildir muhtemelen öncesinde de aynıları yaşanmıştır. O nedenle öncesinde konuşsaydın daha iyi olurdu zannımca. Ama bunun altını çok çizmeden yine de konuşabilirsin. Çünkü bu yolda hayatı birbirinize zindan etmemelisiniz aksine daha yaşanılabilir olmalı her şey. Sükunetini koru öfkene yenik düşme en nihayetinde o senin müstakbel eşin. Ortak çözüm bulmayı deneyin biriniz öyle yapıp biriniz böyle yapmayın. Ve eşini de anlamaya çalış ailesi belki çok baskı yapıyor olabilir. Onun da nazı sana geçiyorsa muhtemelen triplerini sana yapıyordur. Arada kalmak kadar kötü bir durum yok bu zamanlarda. Allah mutlu etsin kardeşim. Siz siz olun birbirinizin elini asla bırakmayın. Çok çatlak ses çıkar bu dönemlerde... Bir ömür mutlu olun inşallah.
Biz nişan alışverişini düğüne sakladık hocam nasılsa şimdi gerekmeyecek farklı şehirlerde olduğumuzdan.
Aramızda zerre sevgi problemi yok zaten o beni ben onu çok seviyorum öyle iptal etmek ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi geçmez zaten. Öyle böyle sevmiyorum çünkü

Tek problem şu trip meselesi tripsiz kadın da yoktur zaten de çok can sıkıyor konuşacak kimsemde olmadığı için bi yere yazmam lazımdı