Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atatürkçülük diye birşey yoktur aslında. Türkçede -çülük diye bir ekte yoktur. Uydurma bir ektir. İnsanların Atatürk`ü ve Kemalizmi anlamaması normal. Günümüzde sadece nasıl bir adammış, bu adamı büyük yapan neymiş diye araştırıp, sadece muharebe yeteneğiyle değil, sosyolojik, iktisadi, ve diğer yönlerden de üstün bir insan olduğunu görenler gerçekten kemalistim diyebilir.

Daha düne kadar biz milliyetçiyiz diyenler için Atatürk, Turan Düşmanıydı, Bügün Atatürk`ün askerleriyiz diye gezen solcular ona Burjuva Kemal derlerdi. Siyasal islamcılar için zaten İngiliz Kemal`di adı.

Bu ülkede hiç bir siyasi kurum, kuruluş, halk örgütlenemsi, sivil toplum örgütü Kemalist değildir. Hepsi sadece halkın içindeki sevgiyi sömürmek için kullanıyorlar.

Sadece Atatürk`ün ekonomi ve iktisadi kuramları bile bilseler, ülke bambaşka biryer olurdu.
Bu yazıyı kaydediyorum.

Bizim insanımızda sanıyorki, İslamcı olunca cennette yerim hazır, Hak yiyor, Küfür Ediyor, Kalp kırıyor, ama sıra Mustafa Kemale gelince O İçki içerdi Diyor,

Kemalistim diyen tayfada bunu laciverti işte..

Yapmanız gereken basit şucuyum bucuyum kafasından çıkmak örnek almak ve üretmek.