mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan yapımı hiçbir şey kırılmaz değildir. Bu sözü söylüyorum çünkü emeklerinizi her ne kadar korumak isteseniz dahi, kendi şifreleme metodunuzu da oluştursanız sıradan kullanıcı için evet etkili olacaktır. Lakin bu işe emek vermiş hırsızlara sözüm yok. Onlar zaten emeklerinize hıyarlık edecek. Hakkınızda hayırlısı ama geliştirmemek sizi köreltecektir. Bu yüzden böyle insanlar yüzünden emeklerinizi çöp etmenizi istemem. Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur. Hayatınızda başarılar dilerim.
Tüm önlemleri alıp error_logda yada dosyalarda hiçbirşey bulamayınca insan kafayı yiyor malesef. Nereden daldı? Minimum 100'den sattığımız ürünlere daha ne kadar önlem almalıyız ki? Herşeyi kapalı. Yetkilendirmeli kullanıcı veriyorsun demoya ama bir şekilde düşüyor wareze. Yada sattığın kişi bilgileri basit bilgiler ile dolduruyor onun sistemi üzerinden wareze düşüyor.

Lisanslı satmak istesen kimse yanaşmıyor lisanlı almaya alayım köşede dursun son kullanıcıya ben satarım diye düşünüyor. Hadi onuda geçtim lisanslı satıyorsun lisansı ioncube ile şifreliyorsun. Aylık 10 euro karşılında üyelik veren bir sitede son sürüm ioncube çözülüyor

Bu şartlar altında emek verip geliştirip burada yada internet üzerinde satmak artık mantıklı gelmiyor bana. İçim acıyor vallahi. Evladımı kaybetmişim gibi hissediyorum.

Körelme konusunda endişeniz olmasın. Localhost benim sıgınagımdır. Şu mesajı yazarken bile yeni bir sistem geliştiriyorum ama satmayacağım orası kesin (=