@maskeLiGenc; ne desek az bu hırsıza, insan olan insan az düşünür sempati yapar ben bi b.k yedim ceremesini millet çekiyo öyle uzaktan izliyorum ben nasıl bir insanım bunu insanlara nasıl yaptım diye empati yapar ama malesef insan olmayı bile becerememiş realde arkadaşı dahi olmayan bu insanlar net aleminde arka perdeden herşeyi yaparız yanımıza kar kalır kafasındalar. Ben buna yanıt olarak kulun bir hesabı varsa ALLAH ında bir hesabı var elbet yakandan yapışırız merak etme. Ozaman iş işten geçer şuanda insanlara yardım etsende faydasız helalleşme kapısı kapandı sana bayram efendi, ALLAH a havale ediyorum ben yazıklar olsun aynaya baktığında vicdanın rahat ediyosa benim için sorun yok. O kazandığın paralarda biter kalır b.kunu temizlersin, sana bu forumda ekmek yok artık yediğin kaba sen pisledin haysiyetsiz.

Konuya gelecek olursa bunların sahtekarlığını yabancılarda fırsat kapısı yapacak elbet ne olacakki? medyaya karşı bi kısmını kurtardı gözüktüler sesler azalınca o kadar uğraştık para kazanalım dediler normal bunu düşünmeleri. Müslümanım diye geçinen tekno düşünmüyosa yabancıların bunu bize yapmalarını yadırgamamak gerek, üstelik teknonun pisliğini temizlemeye çalıştılar iyi veya kötü tekno hiç bişey yapmadı kalbi bozuk çünki. Godaddy'de pisliklerini alt domain olan wwd üzerinden yapıyor görüyorsunuz, böylesine büyük bir olayda pay büyük olunca hiç kimse masum olmuyor godaddy savunucuları'da gelip gelip ucuz etin yahnisi yazıyolar, vah vahcılar olurya laf olsun torba dolsun hesabı yoksa yetkisimi yoktu godaddy'nin anında herkese domainlerini devredebilirlerdi isteleselerdi. Benim 3 domainim kaldıydı onlarıda düşünce alırım ne bu şerefs.iz bayrama kazandırırım neden godadyye bi insanı bir kere kandırırsın.