dolan-dırıcı baryam whatsapp açıklamana herşey vatan için yazıyonda vatanındakileri kazıklıyon ne ayak? vatansever olduğunumu düşünüyon ? parazit, sülük, kanemici, meymenetsiz, yüzsüz, arsız, ahlaksız, utanmaz, hırsız 3 kağıtçı dahada yazarımda forum kuralları izin vermiyo.
Bu Gelen yanıttan sonra taşlar kafam'da oturmadı değil bende şunları eklemek istiyorum.. Tecrübesiz, Beceriksiz, Duygusuz, Egolu, Kalpazan, ***********
Tüm alan adlarımı E-posta mesajıma ekleyerek
özellikle ilk önce e-posta olarak destek talebinde bulundum
Gelen yanıtta Şunları taşıyabiliyoruz bunları taşıyamıyoruz dediler
Taşıyamadıkları alan adlarımın içerisinde whois bilgisi doğru olan alan adımda var Taşınabilecekler listesinde'de Whois bilgisi farklı olanlar var
(
Whois doğrulayamama olayı bence hikaye ) Çünkü gelen yanıtta e-posta'da alan adlarının ödemesini alamadık ibaresi var
Alan adlarımın tümünü hem E-posta ile hemde changeupdate.com'dan gönderdim.
changeupdate.com'a eklerken alan adlarımı e-posta'da ayırdıklarını yine ayırdı sistem oto olarak support@secureserver.net' den gelen yanıtta whois doğrulaması yapılmamış alan adlarından bahsediyor.
Başka bir çözüm yolu yok diyor. Ama nedense Whois bilgisi farklı olan alan adını taşıyabilecekler listesine eklemişler
sonra ise alan adlarının ücretlerinin ödenmediği yazıyor
Nasıl bir çelişkidir benmi yanlış anlıyorum.
Yoksa neden vermesinler yada neden 20 usd'den satmaya çalışsınlar ?
Eğer gelen mesajı ben yanlış anladıysam biri beni aydınlatsın lütfen.
Bana sorarsanız en başından anladım bi kalpazanlık durumu olduğunu ama yine'de iyi niyetli yaklaştık konuya.
Bu Hissiz, Duygusuz, Karaktersiz *********** sözde çözüm üretmeye çalıştı. E-posta duyurularında üst perdeden atıp tuttu.
Bu saatten sonra bu Kalpazanla çalışmayı düşünen varsa Oturup düşünsün.
Kendi ödemediği ücretlerin bile bize yansıdığını düşünüyorum.
Gelen e-posta ;
For the rest of the domains, Azure/Teknocloud is listed as the registrar so we were unable to move them.
This line has a list of domains that cannot be moved
We do have a newly available process in which customers who cannot verify their domains that have Azure or TeknoClouds contact information can attempt to get their domain names back. This process was made possible with an agreement with Afternic, who we can post the domains for sale there in which case you can repurchase them through Afternic or any of their affiliates. We understand that this is not ideal for domain owners. It is the only option we are able to do at this time to get domains that we cannot verify the contact information on to the party who owned or is interested in owning them. By doing so you will be buying the domain name for a higher price than what Teknocloud was charging as they were not directly paying the registry the appropriate price for domains. And it will be up to Afternic's algorithm to decide the pricing but is primary around $20USD for domains. The other option is to buy them as they expire through an expired domain auction or wait for the domain name to be made publicly available.
--Translate--
Etki alanlarının geri kalanı için Azure/Teknocloud, kayıt şirketi olarak listelendiğinden, onları taşıyamadık.
Bu satırda taşınamayan alanların listesi var
blablabla.com
zazaza.com
Azure veya TeknoClouds iletişim bilgilerine sahip etki alanlarını doğrulayamayan müşterilerin etki alanı adlarını geri almaya çalışabilecekleri yeni bir sürecimiz var. Bu işlem, satış için alan adlarını orada yayınlayabileceğimiz Afternic ile yaptığımız bir anlaşma ile mümkün olmuştur; bu durumda bunları Afternic veya bağlı kuruluşları aracılığıyla geri satın alabilirsiniz. Bunun alan sahipleri için ideal olmadığını anlıyoruz. İletişim bilgilerini doğrulayamadığımız alan adlarını, sahibi olan veya sahip olmakla ilgilenen tarafa almak için şu anda yapabileceğimiz tek seçenek budur. Bunu yaparak alan adını Teknocloud'un talep ettiğinden daha yüksek bir fiyata satın alacaksınız, çünkü bunlar doğrudan kayıt defterine alan adları için uygun fiyatı ödemediler. Ve fiyatlandırmaya karar vermek Afternic'in algoritmasına bağlı olacak, ancak alan adları için birincil olarak 20 USD civarında. Diğer seçenek, süresi dolmuş bir alan açık artırması yoluyla bunları satın almak veya alan adının herkese açık hale getirilmesini beklemektir.