Site adresi: sadece ciddi alıcılara pm ile iletilcektir bütün detaylar yazmakta İstenilen Fiyat: 1100TL (tekliflere açığım) Sitenin aylık getirisi: 575TL Sitenin açılış tarihi: 2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Paket satış sitesi Günlük hit sayısı: 1.200 gösterim 10 tıklanma Ziyaretçi kaynağı: google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içerik ve eklentileri ile Hosting dahil midir: evet. Banlı olduğu sponsor var mı: hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılımlar: Sitedeki bütün eklentiler toplamda 600 tldir : nivusoft paket satış yazılımı,space premium tema,pop-up eklentisi,telegram eklentisi,fake bildirim eklentisi,wee-pay modülü kdv dahil 600tl ediyor. Ayrıca 12 adet özgün makale yazıldı. Hazır logolu oturmuş bütün eklentiler ve paketler kuruludur. Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Açıklama:
Sitede nivusoftun hemen hemen bütün yazılımları vardır yaklaşık 600tl site ile 1 ay uğraştım hiç reklam çıkmadan sadece makale girişi ile 575tl gelir elde ettim. site bazı anahtar kelimelerde üst sıradadır hemen hemen bütün detaylar konuda verilmiştir lütfen sadece ciddi alıcılar yazarsa sevinirim tekliflere açığım hazır kurulu oturmuş sistem ister makale seo yap yükselmeye bak ister al reklam çık kazanç elde et.
yeni şirket kurdum buna vakit ayıramıyorum ve bundan gelecek toplu para işime yarayacak.
Site ile hiç uğraşmayıp salsanız bile ayda 50-100 getiriyor.
(Reklamsız sadece makale girişi ile 1 aylık gelir 576tl)
Dediğim gibi hepimizin zamanı değerli lütfen sadece ciddi alıcılar pm atıp teklif verirse sevinirim iyi forumlar dilerim.