onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mansur başkan ve imamoğlu dünyaya belediyeciliği öğretecek..

Hele pandemi döneminde Mansur başkanın vatandaşlar için yaptıgı fedakarlıklar unutulamaz..

Öğrenciler için internet çekmeyen köylere internet hattı döşetmesi heray garibanlar için askıda fatura ödemesi iş yapamayan müzisyenlere ödeme yapması ihaleleri açık canlı oturumla yapması gereksiz lüx kiralık araçları satması maddi durumu olmayan öğrencilere geri ödemesiz burs dağıtması.

Daha sayamayacagım bir sürü desteği halkına sunması her belediyecinin yapabileceği işler değil.. Takdir ediyorum etmeyere devam edeceğim..
Ne belediyecilik ama; iş başı yaptıkları gün 5000 tane öğretmenin iş akdini bitirip, yağmurlarda su aktarma pompalarını yöneten ustaları işten çıkartıp,
merkezi yönetimin yaptığı yolları biz yaptık diye gösterip, pandemi döneminde en önemli noktalardan biri olan hastane yolunu iptal edip, her nedense başkanlığı kazandığı andan itibaren kutlamak için gelen ilk ziyaretçileri fondaşları fonlayan ülkelerin büyükelçileri olan belediye başkanları.
Hele hele birisinin önceki garabeti halen daha ulu orta sergileniyor; beylikdüzünde, yaşam vadisinde, Türk katili papazın heykeli...
Yaz günlerinin en önemli yerlerinden biri olan büyükçekmece sahilindeki durumun içler acısı halinden bahsetmiyorum bile, hem esnaf hem halk kötü etkilenmiş durumda.
Hizmet dediğin show amaçlı ve sadece belli bir grubu rahatlatacak şekilde olmayacak, bölgeleri, o bölgelerde oturan insanları rahatlatacak şekilde olacak.

Şöyle yaptı, böyle yaptı diye partizanlık yapılacak yer burası değil.
Sen çıkarsın partizanlığını yaparsın, ben çıkarım onu kötülerim, bu iş uzar gider.
Nuret Sözen zamanından sonra Tayyip Erdoğan geldiğinde de senin bu söylediklerinin aynısı söyleniyordu.

Konuşmayacaktım da yine dünyada sadece kendisi yaşıyormuş ve etrafında farklı düşüncelere sahip olan insanlar yokmuş gibi davranan birisini görünce dayanamadım.
Neyse sen kendince bana güzel bi' cevap yazarsın, öylece savunduğun düşüncelere göre rahatlarsın, muhabbet biter, daha fazla alıntılayacak değilim.