arkadaşlar birkaç olay yaşadım lastikle bugün ilgilenebildim, tekrar ilginize teşekkürler.

deneyimlerimi paylaşayım.

1- i30 da benim kasa da reset tusu yok, gercekten yok. bircok arabada var evet ama saçmalık ki koymamıslar.
2- sanayide ki çıraklara güvenmemek gerek.

4 lastik uyarı verirken geçen hastane de 1 lastik uyarısı söndü. 3 lastik kaldı. şaşırdım. sonra işleri halledince farklı bir petrol de ölçtüm sönen lastik 33 diğerleri 31. oysa ki ben 36 bastırmıstım lastikcide? demek ki eleman sallamış başından.

sonra iyi bir petrolden (bir önceki gittiğim yer ayarları bozukmus) basıncları 36'ya tamamladım. bu arada evet kapı içinde 36 yazıyor, ondan 36 yaptım. aslında 34-35 de de düzelir belki, düzelen lastik 33dü.

sanırım bir süre gitmem gerekiyor. daha sönmedi uyarı. hastanede tesadüfen sönmüstü. bi 100 km yapıp paylasırım sizinle.

bu arada neden durduk yere bir lastik düzeldi? muhtemelen sanayide ki cırak arkadasımız bir lastiğe 32 diğerlerine 30 vurdu. öbür lastik sıcaktan basınc artısı yasadı 33 olunca uyarı gitti diye tahmin ediyorum. hayırlısı, tekrar tesekkürler.