Merhabalar. Forumda birçok kez sorulan ancak yine benim karar vermemi zorlaştıran bu konuyu bu kez ben açıyorum 😊
2 başarısız e-ticaret denemesini atlattıktan sonra Allah’ın hakkı 3 diyerek kolları sıvadım (Bu kez daha planlı ve hazır şekilde). Bundan önce 2 denememde parayı özel scriptlere harcadıktan sonra bu kez ücretsiz şekilde yapmaya karar verdim. Öncelikle satış üzerine neler yapacağımı söyledikten sonra script için sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
-Sitede 150-200 arası stoğumu kendim tuttuğum tek varyant ürünler olacak.
-Daha önce SEO konusunda büyük tecrübelerim yok. Lakin wordpress blog ve film sitesi ile büyük hitler yakaladım. Bu WooCommerce seçersem avantaj olur mu bilmiyorum. Lakin ben yine SEO konusunda beni yormayacak bir altyapı istiyorum.
-Büyük kampanyalar yapacağım, kombin vs oluşturacağım ürünlerim yok. İstediğim tutar üzerine kargo bedava kapıda ödeme ek ücret gibi eklentiler benim için çokça yeterli olacaktır.
- Blog kullanmayı çok seviyorum. Hatta ürün satışından daha çok seviyorum. Bu da seçimde etkili olur mu bilmiyorum.
Kısacası son derece basit, sade beni yormayacak bir sistem arayışındayım. Her iki sisteminde kendine göre avantajları dezavantajları muhakkak vardır. Ancak ben buradaki yorumlara göre hareket edeceğimi bilmenizi isterim 😊