Site adresi: Siteye rakiplerin zarar vermemesi için sadece alıcı arkadaşa verilecektir. .COM Uzantıdır Sitenin aylık getirisi: Yeni site gelir yok. Fiyat : 300 TL Sitenin açılış tarihi: 28.07.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: apk sitesi Günlük hit sayısı:75-150 tekil Ziyaretçi kaynağı: google Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: - Banlı olduğu arama motoru var mı: - Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Merhaba site 28 temmuzda @blackblade32; tarafından kuruldu. Günlük düzenli olarak içerik girişi yapıldı.
@BigSEO; iç seo hizmeti alındı.+100 İçerik eklendi. Günlük hit almakta hit her gün artmaktadır. Alıcı arkadaşa tüm püf noktaları anlatılacaktır. Hosting avrupa paket olarak domainle beraber güzel.nette barındırılmaktadır 1 sene ödemesi yapılmıştır beraber verilecektir. Adsense konusunda bir sorun teşkil etmemektedir apk siteleri onay alabilmektedir. Adsense onaya gönderildi cevap bekleniyor onay alana kadar satılmazsa fiyat değiştirilecektir. Adsense dışında siteye link kısaltma servisi eklenirse gelir modeli olarak kullanılabilir ben eklemeyi tercih etmedim. Satma sebebim yeni bir site daha aldım. Sorularınızı yorum olarak veya pm olarak iletebilirsiniz. S
Sitenin günlük durumunu aşağıdaki konumdan kontrol edebilirsiniz gün gün güncellenmiş içeriktir.
https://www.r10.net/adsense-hikayem/...un-guncel.html