Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç siyasilerin videolarına denk geldim Youtube'da, tehdit kelimesini çok farklı şekilde geliştirmişler. İnsan ağıza alınmayacak sözler söylüyor ki, buna üzülen insan çok fazla...
Hocam, siyasilerin toplumu gayet güzel temsil ettiğini düşünüyorum. Biz farklı görmek istediğimiz, ümitli olduğumuz için öyle olduğunu düşünmesekte gerçek bu. Alt ve üst kademenin iletişimi, meclis içi kavgalar, hakaretler ve iftiralar, yalan ifadeler, arkadan vurmaya çalışmalar, adam kayırmalar vs. aslında benim gördüğüm sokağın yönetime yansıdığıdır. Olması gerekende zaten bu, en nihayetinde temsilcileri yani vekilleri, temsil edilenler yani halk seçiyor. İnsan kendine benzeyeni, kendi gibi düşüneni sever, yakın olur, yanlış olduğunu bilse de. İçgüdüsel bir davranış sanırım. Yönetim kadrolarının, siyasetçilerin davranışlarını, düşüncelerini, zihniyetlerini değiştirebilmek için önce halkın bir takım değişikliklere uğraması lazım. Bu da tabi ki eğitimler olur ama ben yakın gelecekte olacağını düşünmüyorum maalesef.