Merhaba abdnin gönderdiği yardım uçağına dikkatlice bakınca , 1109 adlı kod bulunmakta. Bu bir mesaj mı ? Tesadüf olacağını düşünmediğim bir detay. Sizce abd 11 Eylül saldırılarının intikamını mı alıyor? Veya ekranda izleyen sadece onların anlayacağı bir mesaj mıydı? Uçağın fotoğraflarının çekileceğini ve izdihamın basında yankı duyulacağını biliniyordu. Ve uçak sadece 1.2 fotoğrafla çekildi. İki fotoğraf da da bu kod kolaylıkla gözüküyor. Tüm dünyanın bu fotoğrafları manşet yapacağı biliniyordu. Verdiği mesaj yerine ulaştı mı ? Ve mesaj kimlere gitti? Uçak suudi arabistan dan kabile iniş yaptı. Yani hazır bekletiliyordu.

Sizce herşey hesaplandı mı? Afganistanın savaşmayacağı biliniyor gibiydi. Peki biliniyorsa neden askeri nakliye uçağı yolladı? Neden özellikle o uçak yollandı? Abd kime bir mesaj veriyor diye merak ettim. Peki bir mesaj için ölenlere hiç mi acımaz bu insan topluluğu. Fotoğrafı koyacaktım ama ölen insanlar olmuş ondan dolayı koymak istemedim. Zaten hep aynı foto mevcut.

Onunla birlikte creep 57 diye düşündüğüm bir uçak daha havalandı ama onun son durumunu bulamadım. Söylenene göre pakistan hava sahasından geçme izni yokmuş. Sadece creep58 iniş yapmış. The guardian, the times gibi çoğu amerikan gazete o resmi manşet attı. Creep 58 adlı uçağa google den bakınca bir görseli bulunmamakta. Bayağı araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Kısaca Üzerinde 1109 yazan creep 58 adlı bir uçağa dair bir resim yok gibi. Sizce o gün için bir şeyler mi planlan dı ? Ek olarak bunlar planlıysa sonuçları biliniyordu. Hava alanına girenlere kurşun atıp öldüren askerler uçağın kanadındakileri onca sensöre rağmen o insanları görmemişler midir? Taliban Afganistan da kadınları haksız yere öldürüyor. Peki bu vahşete neden talibana çıkan ses kadar kimse ses çıkarmıyor.

Sabah akşam amerika güzellemesi yapan insanlar amerika gibi ülkelerin ne kadar korkunç ve ölümcül olduklarını unutmuşlar. Japonya da yüzbinleri öldüren insanlarla bunlar aynı insanlar. Taliban neyse amerika da aynıdır. Farkları kravat takmalarıdır. 2.3 Ay sonra ülke tamamen el değiştirince inşallah oradan kötü haberler duymayız. Her ne kadar göçmenler yüzünden afgan halkını sevmeyen olsa da dünyada ki Müslüman nüfusu düşmeye başlamakta. Denildiği gibi çoğu Müslüman ülkesi ya iç savaşta yada darbelerle boğuşuyor. Biz biz olalım kendi ülkemize sahip çıkıp böyle batı avrupa hayallerinden uzak kalalım. Er yada geç bunlar bizim güzel ülkemize de göz koyacaklardır. Biz tek değil , beraber güzel bir ülkeyiz.