Selamlar r10 ailesi,
Bu üyeliği şirket hesabı olarak kullandığım için şahsi bir paylaşımda hiç bulunmadım fakat bugün bir ayrıcalık yapıp içimden geçenleri yazmak istedim. 20li yaşlar bitti bitiyor 30'a geliyoruz derken 30'da bitti. Doğum günü kutlamak, çok özel bir gün olarak kendimi kasmak huyum değildir ama genelde yakın arkadaşlarım, ufaktan çevrem hemen yazardı saat 00.00 olunca ya da biraz geçince. Tarihte 18.08 olup kimse kutlamayınca insan bir tık üzülüyormuş

Yani doğum günü kutlamam ama başkalarına önem veririm ilk dk. kutlarım, kutlama hazırlarım. 2 ay önce dizim sakatlandı güya çok seven insanlar bir geçmiş olsun demedi, İyi bir iş yapıyoruz hayırlı olsun demiyorlar doğum günü olur takmazlar. Bende dedim ki " hıı " demek ki bir kez daha anlaşıldı bu hayatta varsa yoksa kendin. Mesleğim Beden Eğitimi Öğretmenliği ve 7 sene oldu mezun olalı özel kolejde çalıştım yıllarca ve bu sene artık kendi işimi kurmak istedim ve bir spor okulu açtım Ankara'da voleybol eğitimi veren. Bakalım yavaştan başlıyoruz. Heyecan verici insanın kendi işi olması, grafik işi vardı ama bu başka bir güzel hismiş. Bu yeni yaşı kendime bir yeni başlangıç seçtim 30 yıllık bilgi birikimi artık ortaya dökme zamanı 17 yaşımdan beri çalışıyorum; öğretmenlik, antrenörlük, eğlence sektörü, tasarımın her çeşidi vs. ama sonunda tam anlamıyla hepsini birleştirip işimi kurdum mutluyum. Bakalım Allah sonunu da hayırlı ve başarılı nasip etsin. Öyle içimi dökmek istedim ben bazen sıkılınca burada ki başlıkları okumayı çok seviyorum. Sıkılan birileri de buraya kadar okuduysa şimdiden çok teşekkür ediyorum değerli vaktini ayırdığın için. Hayatta her zaman dik durup elimizdeki var olan neyse sermaye ya da bilgi birikim sermayesi pes etmeden çalışmalı tekrar tekrar denemeliyiz. Ne demişler Zafer inananlarındır. Hayırlı geceler dostlar.