Aslında çok uzun ama elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım. Şimdiden iyi geceler.

Seneye YKS sınavım var. TYT çalışmalarına 2 hafta önce başladım ama hayat düzenim gerçekten çok bozuk. Bir yanım kendimi yazılım ve web alanında geliştirmek isterken önümde sınav olması, daha kötüsü aile içinde düzen kalmaması ve annemin hem bedensel hem ruhsal çok hasta olması yapmam gereken şeyler olmasına rağmen yapmama çok engel oluyor. Bir yandan 3 kardeşim var en büyüğüyüm 4 kardeş içinden onlarla gün içinde ilgileniyorum ve en küçüğün ( 9 yaşında ) şeker hastalığı var. Annemin hastalığı dolayısıyla kullandığı ilaçlar ve 2 - 3 sene sonra yürüyemeyecek olması yüzünden ağır depresyona girdi. Maddi sıkıntılar zaten var ve bulunduğumuz ilçe aşırı küçük ( en büyük ve gelişmiş market ŞOK ve 2 tane banka şubesi var ) olduğu için yapılabilecek hiçbir şey yok. Gelişmiş bir şehirden böyle bir şehre gelmekte biraz boğucu oldu. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ? Çok boğuluyorum biraz içimi de dökmek istedim.