Evet haklısın hak veriyorum her zaman çabalamak gerekir ancak kimsenin ne olacağı belli değildir. Tamam şuan durumunuz iyi olabilir inşallah daha da iyi olur ama geleceği de düşünmek lazım. Mesela 1-2 yıl sonra bu mesajı yazamayabilirsin yada daha iyi bir halde yazarsın. Gördüğüm kadarıyla adsense hesap satış vs. ilgileniyosun bunlar köpük işler. Bu işlerle bu duygulara girmek hiç iyi olmaz.
Merhaba,
Adsense satış işiyle uğraşmıyorum. Ben sürekli üstüne koyan inovatif ve yeniliklere açık bir insanım. Dil eğitim paketleri satmaya başladığım bu forumda yeri geldi e-book sattım yeri geldi logo sattım yeri geldi wordpress site yaptım yeri geldi html site yaptım yeri geldi kanva sattım yeri geldi siteler hakkında teknik destek verdim, şimdi ise güncel olarak Adsense reklam yerleşimi yapıyorum. En iyi olduğum işi en sona sakladım diyebiliriz. Her şeyi denedim hayallerim için. 0'dan 10'a tırmandım, hiç kolay olmadı ama başardım diyebiliyorum. Bunun rahatlığıyla hayatımı yaşıyorum. Kolay değil dostlar maalesef, hiçbir şey kolay değil. Ama imkansız da değil. Sağlığımı da kaybettim bu süreçte ama pes etmedim. Yakında ameliyatım var yine de çalışıyorum gece 12'lere kadar. Başardım diyip kenara da çekilmiyorum hala çabalıyorum bakın. İstediğim her şeyi elde ettim neredeyse ama durmuyorum. Sürekli üstüne koymaya çalışıyorum. İşte buna çaba deniyor tam olarak. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile.