AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hocam diye hitap edersen sevinirim. Ülkede ki sorunları dile getirmiyorum ben siyasette yapmıyorum hocam. Dediğin tek bir nokta bana göre yanlış geldi o yüzden yazmak istedim yoksa çaba konusunda sende haklısın. Eziklik psikolojisi yazdığın kısım ise tamamen yanlıs. Ben 25 yaşindayım ve tarih öğretmenligi mezunuyum ve 40 liraya dahi iş bulamıyorum. Iş bulamadığı için bu hocamız ezikmi oldu? Yurt dışına kaçan herkes ekonomik sorunlardan dolayımı kaçıyor hem neden kaçsın? Cennet gibi vatanı varken elin gavurunun pisliğinimi temizlesin? Bu hocamızda zaten onu belirtmiş ve sen halen ağlamayla olmuyor o işler diyorsun. Belki kazandıgı parayla, kişisel ihtiyaçlarını bile karşilayamıyor? Lütfen karşınızdaki insanın durumunu anlamadan bilmeden ağlama, eziklik psikolojisinden çık gibi söylemlerde bulunmayın. Hadi iyi forumlar dilerim.
Her şey olabilir. Sadece bu şekilde üzülen kardeşlerimi gördüğümde durum ne olursa olsun savaş verin diyorum. En ufak bir yanlış yok bu cümlede. Ama her yere çekiliyor tabi orası ayrı konu. Siyasetle alakam yoktur. Apolitik bir insanım. Ülke ne durumdaysa biz de çekiyoruz cefasını. Markete gidiyorsun arabayı dolduramadan dönüyorsun. Ama yine de çabalamaktan başka şansımız var mı? Yok. Mecburuz çünkü. Rahat olma hayaliyle yaşıyoruz hepimiz. Ama o rahatlığa kavuşmak için önce dikenli yollardan geçmemiz gerekiyor maalesef.