Selamlar,
Arkadaşlar normalde 10 dk bekliyordum site açılsın diye mobil en son %17'lere kadar inmişti bunu nasıl yaptı bilmiyorum ama çok şey değişti.

) Hız gerçekten çok önemliymiş normal bir kullanıcı olarak bakıyorum sayfalar tık tık açılıyor yani bu zamana kadar sanırım boşa zaman geçirmişim.
Sanırım bundan sonra biraz seo'ya yüklenmem lazım. 3 ay oldu siteyi açalı hitlerim hala günlük 10 tane anca geliyor kimi zaman 1 tane bile gelmiyor işin garibi o
85 tane kesinlikle seo uyumlu ve yeşil ışıklı 400-1000 arası kelimeli makaleler var..
Fikir vermek isteyen var mı?

)
Not sihirli bir değnek olduğunu düşündüm
@Wbmasters; 'e teşekkür ediyorum.

Nasıl yaptı böyle anlamadım. Hosting değiştirdim neler neler yaptım düzelmedi valla ama profesyonel bir şekilde siteyi baştan yarattı.
Hayırlı olsun tekrardan umarım siten istediğin yerlere gelir. Seo konusunda tavsiyelerim doğrultusunda hareket edersen yakın zamanda güzel Hitler ulaşmak için önünde hiçbir engel yok.
Ücretli rocket eklentisi kurup ince ayarlarını güzel yaparsanız da çok güzel hız sonuçları alabilirsiniz. Hayırlı olsun
Evet wp rocket bu konuda güzel bir eklenti fakat iş sadece eklenti ile bitmiyor. Kullanılan tema ile uyumluluğu doğru konfigürasyon ayarlarının yapılması büyük önem arz etmektedir.