Arkadaşlar selam,

PHPMailer kullanarak, belirttiğim koşulu sağlayan müşterilere mail gönderimi yapıyorum. (Örneğin gecikmiş fatura,aboneler,vs.) Mail gönderimi yaparken kişiye hitap etmek için aynı tablo üzerinde kullanıcının adını da tutuyorum. Fakat mail göndermek istediğimde tüm mailler DB'de kayıt olan son isim üzerinden gidiyor. Yani koşulu sağlayan tüm mail adreslerini mail gidiyor ama db'de kayıtlı olan son isim üzerinden gitmekte.

Şöyle ki;

include 'class.phpmailer.php';
$mail = new PHPMailer();
$mail->IsSMTP();
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Host = 'mail.SiteAdresi.com';
$mail->Port = 587;
$mail->Username = 'noreply@[COLOR=#000000][FONT=Open Sans]SiteAdresi[/FONT][/COLOR] .com';
$mail->Password = 'QwwwwZnww';
$mail->SetFrom($mail->Username, 'Servis');
$mail->From = "bilgi@[COLOR=#000000][FONT=Open Sans]SiteAdresi[/FONT][/COLOR] .com";
$mail->CharSet = 'UTF-8';
$mail->Subject = 'Gecikmiş Ödeme Bildirimi -';
$aboneler = $db2->prepare("SELECT * FROM systemCustomerServices WHERE servisDurum=9");
$aboneler->execute();

if ($aboneler->rowCount(PDO::FETCH_ASSOC)){
    foreach ($aboneler as $row) {
    extract($row);

$mail->addBCC($row['servisMusteriMail']); //burada [COLOR=#000000][FONT="Open Sans"]servisDurum=9[/FONT][/COLOR] koşulunu sağlayan e-mail adreslerini alıyorum.
        $icerikMail = "Sayın $servisMusteriAdi ödenmemiş faturanız bulunmaktadır,vs,vs,vsvs."; //[COLOR=#000000][FONT="Open Sans"]$servisMusteriAdi[/FONT][/COLOR] ile müşteri adını çekiyorum.
    }

}
$mail->MsgHTML($icerikMail);
$mail->Send();
Şimdiden teşekkürler.