WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suan benim kayincom 4 yildir boyle hasta ruhlu birisiyle evli ve evde cocuk bakiyor Enistesiyim benle beraber erkek erkege bi cafeye bile gidemiyoruz.Gitsek bile kayincom durmadan saate bakip tribe giriyor.En son kayincomun kendi sosyal medya hesaplarindan annesi ve ablasini silmis bundan sonra onlarla konusmayacaksin demis.Sizinde basiniza gelecek olan bunlar hocam aman diyim uzak durun.
Sosyal medya felan kullanamıyorum sayesinde zaten. Yok açık karı kızlar varmış. Saçma saçma video çekiyolarmış. Görmemi istemiyormuş. Ailemde bu kız şimdiden böyleyse bunla ömür geçmez oğlum diyip duruyor. İstedik kızı vermediler 3 4 kere ertelediler işi. En sonunda kızın annesi bizimkileri aradı. Bizde adetler böyle diyerek adetlerini açıkladı. Adetleri açıkladıktan sonra yapacaksınız yapmak zorundasınız diyerek kızın annesi saygısızca bir ifade kullandı. Kız ise ailesini tuttu. Burdan kız alanlar nasıl alıyor onlar erkek değil mi? Diye bir ifade kullandı. O cümlesinden sonra ben kızdan soğudum. Ayrıca adetlerine göre ev alacaz mobilya beyaz eşya herşey bize ait kendilerine mutfaktaki tabak çanak ve kızın çeyinizi gönderirlermiş. Hepsini istediler üstüne altınsız gelin olmaz diyip altın istediler. Ailem evi kabul etti mobilyayı kabul etti. Beyaz eşyayı siz alacaksınız dedi. Kız tarafı beyaz eşya almaz bizde dediler. Kız yine ailesini tuttu. Sonra kız bana senin anan bozdu işi. Anan hiç birşeyi kabul etmiyor dedi.