Sürekli olarak gerçek firma gibi gözüken ama arkasında ne olduğu bilinmeyen yabancı kuruluşlar tarafından ortaklık maili alıyorum. İlginç tarafı hepsinin ortak yanı ortaklık Yani geri dönüş yapıyorum bir kaçı dansöz çıkıyor orası ayrı mevzu, bir kaçı da gerçekten ciddi ortaklık ediyor. Aylık 800 Euro gibi bir fiyat ödemesi attı şaşırdım yani. İlginç mailler sürekli beni buluyor bu aralar. Bu aşağıdaki ekran görüntüsündeki de ilginç bir maillerden. Size de gelmiştir belki diye atmak istedim. İlginç mail çünkü mail göndericisi odessa.norton@oft.gov.gi olarak RESİM-1'de gözüküyor. Web siteleri de gibraltar.gov.gi (Reklam olmasın diye linklemedim, RESİM-4'de görseli mevcut.) mail sonunda uzantısı ile alakalı mı derseniz bilmem. RESİM-2'ye baktığımızda ben maile geri yanıt vermek istediğimde saçma sapan bir mail ortaya çıkıyor. Yani bariz olarak şüphelendiriyor beni. Çünkü maile yanıt vermek istediğinizde normalde mail uzantısı falan her şeyin aynı olması lazım. Neyse biz sazanmışız gibi yanıt veriyorum. RESİM-3'de görseli mevcut. Geri yanıtları nasıl olacak bakalım.

RESİM - 1:

RESİM - 2:

RESİM-3:

RESİM-4: