wmprx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Asus ROG Strix G15 513IH aldım 2 gün önce. Gayet kaliteli tavsiye ediyorum.
SunZi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence aşırı fazla düşünmeyin.
GTX 1650 Ti
Ryzen serisi işlemcili
ortalama bir laptop alabilirsiniz.
Size tavsiyem Casper Excalibur G770
wmprx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyrun hocam. İndirimdeymiş hâlâ

https://www.hepsiburada.com/asus-rog...product-detail
Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o fiyata alabileceginiz özellikleri yazıyorum i5-10-11 nesil ryzen 5 4-5 serisi ekrankartı 1650 + 1650 ti 8 gb ram bunalr zaten o banta alabileceginiz bilgisayarlar dikkat etmeniz kereken ekran oranı ve ekran yenileme hızı bazı firmalar aynı özelliklerde ama ekran hızı 75 hz yada 60 hz yapıyor almayın. Casper tavsiye edilmiş almayın monster bilgisayarın 14 inc i5 11 nesil vardı onu alabilirsiniz o fiyat bandına.
SunZi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@wmprx; Hocamın attığı sistemde güzel bir sistem ancak Asus burada biraz performans dan kısmış ekran kartından ve ram den kısıp işlemciye ekleme yapmış ancak aşırı abartılacak bir işlemciye şahsi görüşüm gerek yok ekran kartıyla birbirini desteklesinler ve uygun performans ram ler ile harmanlanması yeterli..
sftcore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Clevo veya compal üretim cihaza direkt logo bastırıp satan firmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim, genel de teknik servis hizmetleri de kötü olmaktadır. Firma kötülemek niyetinde değilim ancak teknik serviste ki 5 yıllık tecrübeme dayanaraktan söylüyorum. @wmprx; hocamın da dediği gibi asus veya lenovo gibi bilindik markalardan gaming cihaz almanızı tavsiye ederim. Tabi bilindik markalarında kronik problemleri olabiliyor özellikle menteşe ve chipset problemi, ancak dikkatli kullanımda ve düzenli bakım yapıldığı zaman problem olacağını düşünmüyorum.
androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Excalibur serisine bakın hocam
sftcore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus Ryzen 7 3750H
AMD Ryzen 7 4800H
İ5 10. Nesil // 10. Nesil işlemci bir tık düşük kalabilir. 8-10K arası fiyat bandında bilindik markalardan çok yüksek konfigürasyon bulmak zor.
Özelliklerini tek tek inceleyin hocam size uygunsa gayet güzel cihazlar.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavil...HBCV00000G8OTM bu cihaz nasıl?