Kaystros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaparlar quick tavsiye ederim, resmi sitesinden beylikbağı acente numarasını alırsanız hiç oraya gitmek zorunda kalmadan yaptırırsınız, çekici hakkı falan da var. Geçen sene 3, 4 defa çekici hakkını kullandım, her seferinde 200 verseydim dünyanın parası çıkardı cebinden.



sigorta yaptırırken model, yaş etkendir. Üstelik daha önce sigortaladığın araçla kaza yaptın mı vs de fiyatı etkiler ama ortalama 400 ila 500 arası bir ücrete hallolur.

hakları çok iyi okumalısın, kaza yapsan çekici, kalacağın otel, vs hakkı veriyor bazıları. Ne işime yarar dememelisin, çok işe yarıyor.


eğer internetten, acentaya gitmeden yaptırırsanız size verilen PDF i yazdırın, yanınızda taşıyın muhakkak, iyi forumlar
devletin ve emniyetin yapamadığı işlemi yukarda bahsettiğim illegal şekilde yaparlar. Ayrıca quık sigorta müşteri ilişkileri ve oto operasyonları çözüm yönetmeni özlem hanımlada çalıştık.kanun açık ve net.