Guruicerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya öyle bir yaklaşmışsınız ki adamı ikna etmişsiniz en berbat ilişkiyi onun yaşadığına.
Gelecek meçhul. Sana doğruca bir yaklaşımla yazıyorum. Seviyor musun?
Kızın seni sevdiğine emin misin? Gelecek planladınız mı?
Bazen ufacık bir sinir ve gereksiz bir triple he şey yerle bir oluverir. Aşka inancım olmasa da sevgi bu dünyada bulunduğunda kaybedilmemesi gereken bir şey.
Yıllar sonra geriye dönüp baktığınız da '' keşke olsaydı'' der misiniz?
Kendinizi düşünün. Kendinizi ve onu.
Abi geçmiş olsun kurtulmuşsun diyenler sizinle aynı hisse sahip olan kişiler değil.
Yapıcı olmak yıkıcı olmaktan her zaman iyidir. Her ne kadar kadınlar dominant olmaya çabalasalar da erkeğin mizacının kadına göre hep daha dobra ve sert olduğu malumdur.
Sizi törpülüyorsa, sizinle gülüp eğleniyorsa, dertlerinizi paylaşıyor ve çözümler arıyorsa, gelecek planlarına sizi dahil ediyorsa, sorun çıkarmak için değil hislerine göre hareket edip ortalığı birbirine katıyorsa onu olduğu gibi kabul edin.
Kalbiniz rehberiniz olsun. Mantığınıza biraz daha ilerde danışın.
Duygusal bir sebeple ortaya çıkan sorunlarda mantıksal çözümler aramak doğru sonuç vermeyebilir.
Çözüm odaklı değil. Bir olayı anlattigin zaman kendi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor. Gidip kızı ailesinden istedim. Vermediler. Vermedikleri de kacicam sana dedi. Ben gelirsem ailene uymak zorunda değilim dedi. Şimdiden beni geç ailemle bile anlaşamıyor. Anneme o kadın ifadesini kullanıyor. Annen olduğu sürece mutlu olamazsın diyip her işin başı ailemmis gibi bir sonuç çıkartıyor.