Doktorlara güveniyormusunuz cevabım bazılarına. Nedeni ise geçmişte yaşadığım bir iş kazası ve 5 hastane gezdim. 5 i de bir çok şeyin bittiğini söylemişti ta ki hemşirenin birinin insafa gelip bana çapa da NUR KIR MERCÜL hocamı tavsiye edene kadar. Nur Hocam bana çok şey öğretti onun sayesinde hayata tutundum ve şuan buradayım. Eğer o 5 hastaneye kalsaydı ömür boyu karanlıkta kalacaktım ama NUR hocam sayesinde hayata döndüm. Burada onu size övmeyecem onun bazı laflarını söyleyecem ve yaşadığım son bir olayı da anlatacam. NUR hocam şu lafı çok söyler ''eğer bana güvenmediğin an elimin titrediğini gördüğün an ben den bir an kuşkuya düşersen git başka doktorlardan da fikir al unutma el elden üstündür.''

Gelelim olayımı anlatmaya NUR Hocam da düzenli tedavi görüyorum. Bir gün biraz rahatsızlandım Tekirdağ da olduğum için NUR hocamı aradım hocam durumum böyle böyle bana dediki sana en yakın hastaneye git kontrol ettir. Gittim Çorlu devlet hastane sının ilgili bolumune direk muayene etti ameliyat dedi acil. Tabi ben o ara acı dan duramıyorum. Tam ameliyata girecem NUR hocamın asistanı aradı ne oldu diye dedim böyle böyle NUR hocam kesinlikle girme dedi. Hemen buraya gel ben ambulans vs ayarlıyacam dedi. Neyse uzatmım ÇAPA Tıp Fakültesine gittim NUR Hanım beni direk ameliyathaneye aldı hiç ameliyat vs. yapmadan ufak bir hamle ile hatta basit bir el hareketi ile agrılarımı dindirdi. Diyeceğim şu ki bir tarafta beni doğrayacak kasap diğer tarafta ise ne yapsam hakkını ödeyemeceğim gerçek doktor NUR hocam.

Dipnot: Özellere de pek güvenmeyin derim. Ben çok özel hastane gezdim ama tek dertleri para çoğunun.