imyusyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri hizmetleri tamamen ezberletilen şeyleri tekrarlıyor. Uzun süredir TTNet ile muhattap olmamıştım. İlginç geldi.

İki üç haftalık bir şehir dışı işlerim var. Ondan sonra ciddi manada şikayet taleplerim ile ilgileneceğim. Fakat yapılabilecek herhangi bir kişisel çözüm varsa onu arıyorum şimdilik. Daha önce kendileri halletmediler diye oturdum tüm hattı kendim düzelttim ve bağladım. 16 mbit verdikleri paketten 24 mbit hız alıyordum ilginç bir şekilde. Şu an taşındığım bina büyük. Ne nerede çözebileceğim durumda mı, emin değilim.

İlginç olan şey hat yeterince hıza sahip duruyor. Ne oluyorsa modeme girip bilgisayara gelince oluyor. Hesapla ilgili stabilite sorunundan dolayı bir kısıtlama olabilir diye bakmalarını söylüyorum. Bir işlemler yapıyorlar, düzelmiyor. Sonra da arıza kaydı açıyorlar. Ona da 5 dakika içinde çözüldü mesajı geliyor.
Bu olay emin olun insanların aklıyla dalga geçmeleri sonucu oluyor. Bende de her gün 9 da gidiyordu. Evime gelmeden sorunu çözebiliyorlar ama Vodafone arayıp çözeceğiz demişti, arayan olmayınca isyan edince sanırım ayarladılar.. ilginç hocam