welcome to Turkey
Müşteri hizmetleri tamamen ezberletilen şeyleri tekrarlıyor. Uzun süredir TTNet ile muhattap olmamıştım. İlginç geldi.
Merhaba, aynı sorun 1 aydır bende vardı. Hatta bazı saatlerde 24 mbps alıyor iken ( 1 saat kadar falan ) kalan tüm saatler 7.59 mbps alıyordu. Ve saat 9 dan sonra %98 Oranla intetnet yoktu.
İsyan ede ede sorunu sanırım çözdüler. 3 gündür sorun yok

aman nazar değmesin. TT bakımı var zaten burda emin olun TT sorunu.
Ve evet, çözüldü diyorlar. Ama çözülmüyor. İsyan edin. Twitter üzerinden baskı yapın, şikayet talebi açın.. yolunuz uzun ama çözüme kavuşacaktır.
İki üç haftalık bir şehir dışı işlerim var. Ondan sonra ciddi manada şikayet taleplerim ile ilgileneceğim. Fakat yapılabilecek herhangi bir kişisel çözüm varsa onu arıyorum şimdilik. Daha önce kendileri halletmediler diye oturdum tüm hattı kendim düzelttim ve bağladım. 16 mbit verdikleri paketten 24 mbit hız alıyordum ilginç bir şekilde. Şu an taşındığım bina büyük. Ne nerede çözebileceğim durumda mı, emin değilim.
İlginç olan şey hat yeterince hıza sahip duruyor. Ne oluyorsa modeme girip bilgisayara gelince oluyor. Hesapla ilgili stabilite sorunundan dolayı bir kısıtlama olabilir diye bakmalarını söylüyorum. Bir işlemler yapıyorlar, düzelmiyor. Sonra da arıza kaydı açıyorlar. Ona da 5 dakika içinde çözüldü mesajı geliyor.