Şuanda bu mesajı okuyan birçok insanl kendi projelerine birşeyler katmak ve bir adım ileriye gitmek için uğraşıyor. Bende herkes gibi severek takip ettiğim bu kategoride motivasyon ve desteklerime fayda sağlaması için bir konu açtım önceden sadece türkçe siteler üzerine çalışıyordum şimdi ise artık yabancı sektörlere yönelmeye karar verdim serüvenime başlayayım.. İyi okumalar dilerim.
08.08.2021
Projenin domaini alındı ve Wordpress Kurulumu yapıldı.İlk olarak ücretsiz bir tema kurulumu yaparak başladım .
Search Console Ve Analytics bağlantıları yapıldı.
09.08.2021
Web site ile ilgili hazırladığım makale yayına alındı ve indexlenmesi için pinglendi.
6 saat aradan sonra anasayfa ve makale index aldı.
10.08.2021
Web siteme hergün 2 adet olacak şekilde makale yayınlanmaya başladı.
11.08.2021
İşleri hızlandırmak adına 7 makale daha yayınlandı ve Google news başvurusu yaptım
Ardından Adsense başvurusuda yapıldı.
15.08.2021
Google News başvurusu onaylandı ve Yayındayız bügün 178 arama görüntülemesi aldım ve 1 tıklama ile istatistik olarak sevindirici bir durum oluştu,ancak büyük bir sorun var Web Sitem Türkiye Tarafında İndex alıyor bütün görüntülenme Türkiye diğer web siteyi bu gidişle kapatacağım benzer içerikler ikiside aynı makaleleri içeriyor. Sebebini anlayamadım ve konu açtım. Sebebi hreflang etiketiymiş ama çözüme ulaşamadım
konu linkine desteğinizi beklerim.
Güncellemeye Devam Edilecektir.