karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Tüm doktorlara aynı gün gittim. Yaşı küçük olduğu için antibiyotik bağırsaklarına zarar verebilir düşüncesi ile ateş ile atlatabilecekse hiç başlamayalım diye gezmek zorunda kaldım. Aslında ben de sizin dediğiniz gibi düşündüm zaten salgın var herkese aynı tedaviyi yazıp gönderiyorlar dedim.

Benim düştüğüm tek gaflet özele gitmişken profesör tercih edebilirdim ama ilk hastalanma olduğu için acemilik yaşadık. Allah kimsenin başına vermesin inşallah.
Hocam kızım 3.5 yaşında size şunu söyleyebilirim eğer doktor antibiyotik yazıyorsan anında kullanmaya başlayın. O sosyal medyalarda ilaç kullanmayın şu otu için, bu b... yiyin diyenlere inanmayın. Hepsi hikaye belki 100 çocuktan 1 'i iyileşiyordur. Diğerlerinin durumu ağırlaşıp daha kötü oluyor.
Doktorlara gelirsek genelde hepsi az çok aynı kararları verirler sadece ilaç konusunda doz farklı olabilir. Ama davranış şekilleride mesleği ile alakalı değil insanlığı ile alakalı olduğundan o şansınıza kalmış.