Merhabalar;

Kendime ait smm panelim bulunmakta ve satış yapmaktayım. İnstagram üzerinden reklam hesaplarıyla reklam çıkıp panele müşter çekiyordum şükür şuan kadar 300 üyeye ulaştık. Ve satışlarımız günden güne artmakta.

Sabah kalktığımda dedim ki acaba bir reels atsam ve keşfete düşürmeye çalışsam müşter gelirmi derken sıradan siparişler ekranını videoya alıp altına fiyat listesinden en ucuz takipçi ve beğeni fiyatlarını yazdım açıklama felanda eklemeden öyle paylaştım. Daha sonrasında biraz video izlenme birazda 100-200 beğeni desteği çıktım. Bu arada paylaşım yaptığım hesabın gerçek kitlesi %1 felandır %99 bot hesap. İlk 5 dakika video 2-3 izlendi 2-3 bin değil daha sonrasında bildirimler geldi bir anda 17 yorum gelmiş 250-260 beğeni gelmiş organik ve panele 20-30 üye geldi video izlenme sayısı ise 80k oldu bir anda. İnstagram dm kutusunda 27 istek var panele üye olan mı ödeme yapan destek talebi oluşturan whatsapp üzernden iletişim kuranmı dersiniz… 30 dk içinde inanılmaz bir trafik alıp çok iyi bir etkileşim yakaladım. Üstelik video izlenme ve beğeniye toplamda 5₺ harcadım.

Ama işin sonunda sağolsun spam atılınca post kaldırıldı. Aynı hesaptan tekrar denedim ama hiç izlenmedi nerdeyse video. Başka hesaptanda attım o da izlenmedi. Büyük ihtimal keşfet engeldi yedim veya ip aracılığı ile banlandım.

Aklınızda hiç olmayan şeyleri deneyin,yapılmamış birşeyleri düşünün deneyin elbet birşey bulur ve bunun ekmeğini yersiniz.