Adana"da hastaneler kavşağında (askeri hastane, devlet hastanesi, aşkım tüfekçi devlet hastanesi) şuanki şehir hastanesi daha bitmemişti Tüm hastanelerin olduğu bir cadde ve çevresinde yine özel hastaneler vardı. Bir ofis açmıştım. tam hastanenin karşısındaydı plazanın tamamı doktor birtek ben bilişim ile uğraşan kişiydim :d çok fazla doktor ile tanıştım hepsinden duyduğum şu yaşını başını almışsa güven ama gençse uğraşmaz. yani burda akıl baştadır işlemiyor. Gayet akıl yaşta oluyor. tabi istisnalar vardır. 27 yaşındayım pek hastalanmadım bu yaşıma kadar ama ne zaman rahatsızlandı isem hep yaş faktörünü baz alarak gittim ve sonuçlarını çok hızlı şekilde aldım. O yüzden yaşı ilerlemiş olsun ve mümkünse profesör olsun. Fiyatlar yüksek diyebilirsiniz ama o kadar abartılacak kadar değil. profesöre gidersen en en kısa sürede tedavi olursun. uzman olursa biraz süreç uzayabilir. genç birine gidersen zaten para lazım olduğu için süreç uzayabilir. özel hastane zaten para lazım der. devlet hastanesi desen uğraşmaz. Bunlar sadece tavsiyelerim kesinliği yoktur ama denemekten kesinlikle zarar gelmez.

Mikailablay16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır belimde olan Ağrıdan dolayı hastalığı kapsıyan her bölüme gittim ve çoğu doktor başka bölüme yönlendirme yaptı omurgadaki kemikte osteid osteoma ( iyi huylu tümör) olarak geçen bir sıkıntı var beli yordugum anda ağrı başlıyor. En son gittiğim üniversite hastanesindeki doktor fizik tedavi olmam gerektiğini belirtti fizik tedaviye gittiğim doktor cerrahi müdahale olması gerekiyor dedi 😂 ortada sıçan oynar gibi ordan oraya gidiyoruz bakalım sonumuz ne olacak.

Sizede geçmiş olsun hocam Allah şifa versin inşallah
Çok yakın arkadaşımda sizinkinize benzeyen rahatsızlığı vardı. Yıllarca belimde belim dedi nereye gitti ise yönlendirdiler ama çözüm bulamadı. Memlekete gittiğimde yine denk geldiğimizde bahsetti. Cerrah olan bir hocamı aradım ertesi gün gittik. Çocukta kıl dönmesi çıktı şaka değil ciddi ciddi kıl dönmesi varmış çocukta ameliyat ile aldılar şimdi turp gibi. kesinlikle bir cerraha gidip baktırın çünkü kıl dönmesindede aynı belirtiler var ama ihtimal vermediği için güzel doktorlarımız fizik tedaviye gönderiliyorlar genelde.