F9Devil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buz kalipi deneyin atesim cikmisti buz kaliplari ile atesimi dusurmislerdi acilde iki tane koltuk alti birtane bacak arasina koydular birde soguk bez kafama 45 dk da dustu
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun hocam doktora göre değişiyor. Diş çıkarma döneminde mi acaba, bizim de yeğen var 9 aylık 2 gündür yüksek ateş ve kusma falan vardı. Ateşini kafasına bez koyarak ve Pedifen (bizim burada doktorlar hep bundan veriyor) diye bir şurupla düşürdük. İçirmesi bir hayli zor oldu .

Hayatım boyunca Özele de gittim devlete de bir doktor dışında sorun yaşamadım. O mübarek de hayatından bezmiş gibiydi , sanki oraya zorla ben oturtmuşum gibi tavırları vardı. Ufak bir laf dalaşıyla vedalaşmıştık.
Teşekkürler. Dişten değil diş zaten ateş yapmazmış çocuk dişi kaşınıyor diye ağzına sokup ısırdığı şeylerden mikrop kapar o ateş yaparmış.

1 yaşında olduğu için soğutmaktan korkuyoruz yani ıslak havlu ile siliyoruz alnını, koltuk altını, ayaklarını ılık su ile duş aldırıyoruz ancak o da 2 saat idare ediyor.

İlaç maalesef içiremiyoruz ağzını açmıyor. Biz zorla açsakta kendini kitliyor boğulacak gibi oluyor.