Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce içimi dökecek kimsem olmadığı için R10 a anlatmıştım, yine R10 a anlatıyorum. Çünkü burada okuyacak, reelde tanıdığım insan bir iki kişi.
Eski ilişkimden sonra kendimi yeni bir ilişkiye başlamamak için çok direndim. Gel zaman git zaman derken 3 yıl sonunda toparlandım diyebilirim. Gerçi halen arada üzülüyorum ama unuttum diyebilirim.
Köye gelmiştim tesadüfen bir akşam vakti maskeli bir kızla bakışmıştık. Başta maskesi var diye hiç etkilenmemiştim ama sonra tanıdığım biri olunca ve akşam ziyaretim sırasında görünce içimde bir şeyler canlanmıştı, canlanmıştı derken kelimenin tam anlamıyla 3 yıl sonra ilk defa mutlu olmuştum.
Ertesi gün uzun bir süre sosyal medya hesaplarını araştırdım ve en sonunda tesadüfen bulmuş ve çok mutlu olmuşken Biosunda kalpli bir tarih gördüm. Birazcık üzmüştü beni ama yapacak bir şey yoktu. Bugün de öylesine takip isteği attım, niye yaptım bilmiyorum rahatsız etmek değil de beklemek istiyordum. İsteği silmiş az önce bir tık üzdü ve güldürdü ama artık yapacak bir şey yok. Artık nasibe bıraktım. Kadere inanıyorum bakalım sonumuz ne olacak R10.
Bu sefer başaramadık ama elbet başaracağız
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Hayırlısı olsun kanka sıkma canını.