Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma bir video fazla yükselmiş kendi gözüyle gördümü olup bitenleri , Kur'an-ı Kerimin değiştirilmediği kanıtı var mı belkide cennet cehennem diye bir şeyde yok ? Eski insanların topluluğunu kendi kabilesini yönetmek için yazmış olduğu kitaplar olamaz mı bunlar şöyle düşünün okulda nasıl müdür kendi kendisine kural koyup disiplini sağlıyor aynı mantık olduğunu düşünüyorum ben.
O zamanlarda yaşayan kişilerin düzeni ve disiplini oluşturmak için yazdığı kitap diye düşünüyorum...
Hırsızlık,zina,kumar, içki vs bunlara birisi çıkıp haram gibi terimler kurmuş olamaz mı sebebi dediğim gibi düzeni sağlamak olamaz mı.
Eski zamanlarda olup bitenleri gördük mü veya herhangi bir kanıtı var mı vahiy tarafı ile Kur'an'ın oluştuğu ,veya Hz Muhammedin Allah ile konuştuğunun, veya başka bir peygamberin oğlunu kurban edeceği zaman gökten koç indiğinin bence yok çünkü gözle göreceğimiz bir kanıtı yok...
Kimse yanlış anlamasın ortada bir yaratan var fakat bizim toplumumuz fazla abartıyor görmediği duymadığı dokunmadığı bazı şeyleri.
Anladığım kadarıyla inanmıyorsun sıkıntı yok inanmayabilirsin ama bu kadar saçmalamana ve dinimizi zedelemene müsaade edemem kusura bakma. Demişsinki disiplin falan evet bir disiplin var ortada ama bunu kendi menfaati için değil tamamen islam için disiplin veya kolaylık sağlanmıştır. Ayet-i kerime söyleyeceğim sen inanmıyorsun ama yinede söliyim [ Kişisel arzularına göre de konuşmamaktadır. O (size okuduğu), kendisine indirilmiş vahiyden başka bir şey değildir. ] Necm suresi 3-4 ayetleri.

Haram gibi terimler uydurulmuş diyorsun. Peki sen bu kadar intizamlı bir din gördün mü ? İnsanlık ilişkileri olsun baştan sona kadar detaylı bir din gördün mü? yav bizim dinimizde cenazeye bile sayıgı gösterin diyor.

Görme muhabbetine girmişsin. Sana klasik birşey diyeceğim sen beynini görebiliyor musun? göremiyorsun o zaman sen bir inanmayarak olaraktan beyninden konuşmuyorsun sadece ağzından. İkinci olarak gerçekten çok saçmalamışsın Hz. İbrahimi falan gördük mü demişsin yaw sen o zaman babanın dedesini de görmedin yani senin bir deden yok mu?

Yaratan tabiki var onun adı ALLAH. Tanrı diye birşey yoktur onuda belirteyim.

Senden ricam daha 1 kitap okumadan islam dinine sallama bu kadar git budistlere hintlilere salla adamlar inek'e tapıyor sen gelmişsin bu kadar düzenli bir islama sallıyorsun hoş olmuyor.