Lifent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1300 bence gayet uygun. Siz maaşlı mı çalışıyorsunuz?
Ankara anlaşması ile geldim kendi işimi yapıyorum. Dijital pazarlama ve SEO alanında hizmetler ve destekler veriyorum.
Eşim global bir firmada finans departmanında. Ama genel olarak maaşlar 2000-3000 arası ve bu gayet yeterli oluyor.

thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi bölgede yaşıyorsun ? Bir arkadaşım da oraya gitti 2 gün oldu . Ankara Antlaşması ile
Harika, çok kişi ile tanıştım burada ankara anlaşması ile gelen. Arkadaşınız ile aynı gruplardayızdır muhtemelen. Ben Kingston Upon Thames, Surbiton tarafında yaşıyorum.
Berkayel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu değerli bilgiler için teşekkürler ve kendinizi mutlu hissettiğiniz bir yerde olduğunuz için sizi çok tebrik ederim. Önceki 3 arkadaşın yanıtlarını beğenmem de anlaşılacağı üzere, nasıl yerleştiniz? Var mıdır bir bug?
Edit: Ben yazana kadar yazan kişi sayısı 3 ü geçmiş ve cevap vermişsiniz, teşekkürler
Çok teşekkürler evet kendimi geldiğim günden beri evimde hissediyorum. Şunada buradan iş bularak gelmeniz mümkün. Çok detaylı bilmiyorum ama özellikle yazılım konusunda linkedinden iş bulup onlardan teklif alarak gelen kişiler bile var.