Saçma bir video fazla yükselmiş kendi gözüyle gördümü olup bitenleri , Kur'an-ı Kerimin değiştirilmediği kanıtı var mı belkide cennet cehennem diye bir şeyde yok ? Eski insanların topluluğunu kendi kabilesini yönetmek için yazmış olduğu kitaplar olamaz mı bunlar şöyle düşünün okulda nasıl müdür kendi kendisine kural koyup disiplini sağlıyor aynı mantık olduğunu düşünüyorum ben.
O zamanlarda yaşayan kişilerin düzeni ve disiplini oluşturmak için yazdığı kitap diye düşünüyorum...
Hırsızlık,zina,kumar, içki vs bunlara birisi çıkıp haram gibi terimler kurmuş olamaz mı sebebi dediğim gibi düzeni sağlamak olamaz mı.
Eski zamanlarda olup bitenleri gördük mü veya herhangi bir kanıtı var mı vahiy tarafı ile Kur'an'ın oluştuğu ,veya Hz Muhammedin Allah ile konuştuğunun, veya başka bir peygamberin oğlunu kurban edeceği zaman gökten koç indiğinin bence yok çünkü gözle göreceğimiz bir kanıtı yok...
Kimse yanlış anlamasın ortada bir yaratan var fakat bizim toplumumuz fazla abartıyor görmediği duymadığı dokunmadığı bazı şeyleri.
Peki Kur'an-ı Kerim'de geçen biz indirdik biz koruyacağız.
Eğer kulumuz (Muhammed)a indirdiğimiz (Kur'ân)den şüphe içinde iseniz, haydi onun gibi bir sûre getirin, Allah'tan başka güvendiklerinizin hepsini çağırın; eğer doğru iseniz."
"Yok yapamadıysanız, ki hiçbir zaman yapamayacaksınız, o halde yakıtı insanlar ve taşlar olan, inkârcılar için hazırlanmış ateşten sakının."