botsuz, opencart'a ürün giriş yetkisi verilerek ürün girecekler yazsin. Ben üreticiyim fotolar zip olarak dosya içinde, açiklama, fiyat ve ürün bedenleri not defterinde...
opencart ara yüzünü bilen, ürün girişi yapacak birini arıyorum. (sağdan soldan hazir bilgileri olan ürün çekilmeyecek, yeni girilecek)
1000 civarı ürün ve bu ürünleri fotoğrafları, ölçüleri, ürün özellikleri ve fiyatları var. Fotoğraflar, açıklama ve fiyatlar hazır, sadece ürünleri girecek.
bana teklifiniz nedir diye sormayın, süre ve fiyat belirtin aksi halde cevap vermem...
Edit: Eğer işi alip yarim birakan olursa eksi ticaret puani vereceğim çünkü insanlik yapinca bunu ailesinden görmemiş olanlar kaldiramiyor.
Edit: Hala botçu arkadaşlardan şu varsa bu varsa diye mesaj geliyor. Fotolar bende, açıklama kısmı not defterinde, fiyatlar whatsapp'dan yazılacak hazır bir şey bekleyen yazmasın sonra hüsran oluyor...
mesaj yazan arkadaşlar, tüm bilgiler burada yaziyor. Bir arkadaş bakiyor eğer yapamazsa tekliflere göre geri dönüş yapacağim...