yarın iş başı değilsiniz iyi yönünden bakmak lazım 😀
ne yazılır hocam bilemedim hayırlısı olsun
Radyo ile alakalı paragrafa gelince benim de frekansım değişti hocam, Ayet-el Kürsi, Nas Suresi vs. okuyun
şimdi bende korktum
oda bisey mi benim tras makinem kendi kendine calisti isikta yaniyor ben kapatiyorum arkamdan yaniyor ulan tiras makinasi kapattim pc ye gectim bidaha calisti aldim duvara vurdum actim birami gectim pcye tekrar sabah oldu 😁
Hocam devamı yok mu tribe girdim
Gün içerisinde 5 fincan Türk kahvesi içtim, uyku tutmadı. Neyse odamdayım bir ses duydum hemen dış kapıya baktım odalara baktım falan, kardeşimin odasının kapısı yatmadan önce kapalıydı açılmış, odaya gittim baktım kendi uyuyor kimse yok, hayrolsun dedim felak nas okudum çıktım.
Bu Konuyu Okuduktan Sonra Banada Uyku Yok Devam Oyun Oynamaya
Hep söylüyorum gece 12-1 den sonra forumda başka değişik şeyler oluyor diye
1 nas 1 felak oku
hiç birşey olmaz Allahın izni ile
Poyraz reisede selamlar sevgiler.
iyi uykular...
Okuyun Allah'ın izniyle bir şey zarar veremez
Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurdu: Kim her sabah ve her akşam üç defa bu duayı okursa ona hiçbir şey zarar vermez.
Türkçe Okunuşu: Bismillâhillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semiul alim.
Anlamı: İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allahın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez. (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)
lavaboya gidecektim vazgeçtim.
Casperdır hocam 😄
Dublex evde tak başımayım oldu mu şimdi bu
Hocam sabah 5 eve yeni girdim isten ciktim sag olasin bir gun uykususuz sayebde
Son Görülme Bugün 04:28:35
Hocam gelirseniz devamını yazın merak ettim, Olurda daha bu konuya cevap yazmazsanız ben en yakın hocaya gidip muska yazdırim
Turkce konusuyorsa sorun yok en azindan anlasabilmissiniz
Hocam inşaAllah devamında korkunç bir olay olmamıştır

Ayetel kursi nas felak hiçbirşey olmaz
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün gece okuduk uyuduk. Tabiki koskoca evrende Allah bizden başka varlıklarda yarattı buna inancımız tam. Daha önce bir çok kez farklı illerde , farklı evlerde tek başıma kaldım. Askeriyede daha fazla olur derler ama askeriyede ben bizzat böyle birşey yaşamadım , çevremdekiler anlatırdı ancak ben böyle birşeye şahit olmadım. Üs bölgesinde de kaldım, suriyede de kaldım. Ancak bu geceki radyo olayı baya tuhaftı. Uyuduktan sonra ekstra bişey olmadı , olduysada ben duymadım