Benden sana taktik
En büyük ağırlığı Türkçeye ver. Herkesin yapabileceği kek sorular. Sadece okuduğunu anlaman ve kurgulaman gerekir. Paragraf kitabı alıp bol bol paragraf çözüceksin hergün otur 50 tane çöz en sonda zehir gibi olursun. Yazım yanlışları, noktalama işaretleri, kelime öğeleri vb. Gibi konulardada aç youtubu izle gerekirse bana mesaj at takıldığın ben sana anlatırım. Türkçede 36 net yapmıştım 40 sorudan.
Türkçeden 30 net çok net çıkarırsın. Matematikten ise altyapın yoksa sadece sayılara çalışmanı öneririm mantığını geliştirirsin mesela 730 sayısının %30 unu bul dediğinde direkt tamamını 730 olarak gördüğünde bir virgül kaydırarak %10 u 73 o zaman 30 u da 73*3 den 219 demelisin. Burda bahsetmek istediğim temel mantık ile pratik çözümler elde edebilirsen bu mantığı kavrarsan sınav sorularınıda çözebileceğindir.
Sosyal Bilimlerde ise mantığını kullanman gerek tarih olsun din olsun felsefe olsun hepsi teorik soru kendini sorunun içine koyup cevaplaman gerek
Asıl olan tyt de nasıl ner arttıracağın değil nasıl mantığınu geliştireceğindir.