Maliyet tamamen sizin harcamalarınıza kalmış. Fakat zorunlu giderleriniz olacak, Kira, Elektrik, Su, Telefon, İnternet gibi. Birde yasal başvurular için avukata ihtiyacınız olacak.
Kabaca hesaplamak gerekirse 1 yıllık.
Kira: 12 x 500 USD = 6000 USD
Faturalar 12 x 100 = 1200 USD
7200 USD yıllık gideriniz olur zorunlu.
Evli olmasını yazmamım nedeni öncelikle ben bir aile olduğum. İkincisi evli insanların sorumlulukları bekar kişilere göre daha yüksek malum evli oldukları için. Eğer çocukları var ise yada çocuk düşünüyorlarsa daha dikkatli olacaklardır. Açıkcası insanların siyasi görüşleri umrumda değil. Bu ülkenin kötülüğünü düşünen bütün partilerin Allah belasını versin
Maliyet tamamen sizin harcamalarınıza kalmış. Fakat zorunlu giderleriniz olacak, Kira, Elektrik, Su, Telefon, İnternet gibi. Birde yasal başvurular için avukata ihtiyacınız olacak.
Tebrik ederim. Umarım kısa sürede istediğiniz hayata başlarsınız Latin Amerikaya yolunuz düşerse beklerim.
Bırak beni seni kimse ne Amerika ya nede Kanada ya götürebilir birisi ile evlenmediğin sürece.
Eğer birisi ben götürürüm diyorsa inan seni kandırmak için diyordur.
Çok değişik konuşmalar yaptım. Bir arkadaş kaç para istediğimi sordu sanırım yazımı okumadı.
Birkes daha yazıyorum bu yaptığım para ile yapılacak bir şey değil. Para için bunu yapmak istemedim.
Ben bu bütün süreçleri daha önce tek başıma yaşadığım için birisine yardımcı olmak istedim hepsi o.
Birde bekar arkadaşlar inanın yardımcı olmak isterim fakat 17-20 yaş arasında yabancı bir ülkede oturum almanız imkansıza yakın. Lütfen kızmayın ama gerçek.
Para beklediğim yerler var hocam ortalama 250 300bin tl gibi bir bütçe ile yüksek lisans vasıtasıyla gitmeyi düşünüyoruz kız arkadaşım ile birlikte. Bakalım umarım her şey planlandığımız gibi olursa seneye sizinle Kanada'dan yazışmayı çok isterim