Herkese selamunaleyküm öncelikle ; Site adresi: Yalnızca alıcı kişiye özel verilecektir. Alıcı kişinin korunması amacıyla. Bildiğimiz nivusoft paketi. Sitenin aylık getirisi: 1000-2500 TL ( Temmuz Ayı Geliri: 1200 TL; Ağustos Ayı 13 Günlük Gelir: 420 TL ) Site için istenen fiyat: 5500 TL ( MAKUL TEKLİFLERE AÇIĞIM ) TELEFON TAKASI OLUR Sitenin açılış tarihi: 19.01.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: Paket Satış Günlük hit sayısı: 45-65 Ziyaretçi kaynağı: ( %100 google ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6,5 ay / bilinmiyor Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümüyle Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Nivusoft Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Lisans Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Reklam girildiği zaman kazanç ortalama 3 katına çıkmaktadır. 2 ay reklamlı 5500 TL civarı kazanç sağlamıştır.
Sitemin Google Sıralaması 6.5 aylık site için kendi emeklerimle iyi bir yere getirdiğimi düşünüyorum.
Instagram Mavi Tik Satın Al: 1. Sayfa
Instagram Takipçi Satın Al : 5. Sayfa
Instagram Beğeni Satın Al: 5. Sayfa
Instagram İzlenme Satın Al: 4. Sayfa
Instagram Yorum Satın Al: 7. Sayfa
Tiktok Takipçi Satın Al: 3. Sayfa
Tiktok Beğeni Satın Al: 4. Sayfa
Tiktok İzlenme Satın Al: 11. Sayfa
Youtube 4000 Saat Satın Al: 1. Sayfa
Youtube İzlenme Satın Al: 2. Sayfa
Youtube Abone Satın Al: 4. Sayfa
Youtube Yorum Satın Al: 2. Sayfa
Şuanda Youtube ve Tiktok ile alakalı paylaşmış olduğum blog yazılarımdan bazıları Google'da ilk sırada ve ilk sayfada çıkmaktadır. Satış Nedenim: Ek gelir amacıyla açmıştım ilgilendim gelirimi sağladım güzel ekmek yedirdi ve şuan ise acil nakit ihtiyacım var.
Site Geliri 19 Ocaktan Bugüne Aşağıdadır. Ekstra Olarak 2500 TL civarı da havale aldım.