yilmazemirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıralamanız iki üniyede tutuyorsa öncelik ilk verilen tercihe bakılır. Kolay gelsin
Ya hocam onu biliyorum da rehberlikçi kafamı karıştırdı. Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.

ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın sıralamalar ise önceliğe gerek yok, hangisini istiyorsanız onu yazın. Sıralamalarda o miktarlarda oynamalar oluyor çünkü her yıl, öne gidip arkaya gelen üniversiteler oluyor.
Diğer bir söylemek istediğim şey ise, Ankara öncelikse boşuna İzmir'i öne yazmanıza gerek yok sonuçta iyi olan üniversite bazlı değil şehir bazlı bir tercih yapıyorsunuz.
Yani bana kalırsa yaptığınız doğru değiştirmeye gerek yok. Aralarında çok uçurum farklar yoksa, kısmen de olsa yakın sıralamalara sahiplerse şuan olduğu gibi kalsın.
Değerli hocam 8 ile 10 yakın birbirlerine 8k fark var.

Magalimadro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aga tercih listesi hazırlarken hangisini en üste yazarsan ve orada boş yer varsa oraya yerleştirilirsin. Eğer düşük sıralamadaki bir yeri üste yazarsan yüksek sıralamadaki yeri de alta atarsan düşük sıralamadakine yerleştirilirsin. Ancak oraya gitmek istiyorsan problem yok illa yüksek sıralamalar üst sırada olması kaide değildir. Senin isteğin nere ise orayı yazmalısın
Tamamdır hocam. Teşekkür ediyorum değeeli yorumunuz için.