Ben deneyimlerimi aktarmak istiyorum
Geçen yaz bu cihazı aldım 1500 TL'ye şuanda en ucuzu 2500 TL civarına satılıyor bunu ekleyeyim ilk olarak.

İlk olarak cihazın hortumu çok kaba, iki elinizi birleştirip ne kadar geniş olduğuna bakın, işte hortum o kadar geniş bir hortum.

Bir youtube videosuna yaptığım yorumumdan alıntıdır.
ürün kesinlikle soğutmuyor. 15-20m2 bir odayı, 30 dakikada sadece 1,5 derece soğuttu ve daha alt değerlere getiremedi. Yani benim odayı 1-2 derece soğutsun yeter fazla bir şey beklemem derseniz alın bir şey diyemem. Bunu tasarlayan mühendis ne yapmışsa artık rezalet bir ürün çıkarmış ortaya. Tamamen kaba, iğrenç bir ürün. Bu ürünün arka tarafında su deliği var, oradan suyun boşalması gerekiyor bir kaba, 19 litre damacana koyarsanız, 1 gün içerisinde o kap doluyor. Ürünün arka kısmında damacana gözüküyor, çok kaba bir şekilde. Bunun dışında hortum işini de görüyorsunuz zaten. Sesi de çok fazla, inanılmaz rahatsız ediyor. He benim için sorun yok, ben bu sıcakta ona da razıyım, ama evdekiler rahatsız oluyor. Hani koşu bandında koşarken motorun sesi gelir ya, tam o kadar ses çıkıyor.Son olarak tavsiyem, denemek için alın internetten. 15 gün iade hakkınız var, hem kendileri gelip alıyorlar. Ama sakın internet dışı almayın bu ürünü ciddi sıkıntı yaşarsınız. Arçelik internet sitesinden alın.Ürünü iade edeceğim bozulmasın diye birkaç gün kullandım sadece o yüzden aylık fatura ne olur bilemiyorum. Ama kitapçığında verdiği verilere göre saate 1-2 TL arası yakıyor. Ama zaten soğutmadığı için, sağladığı 1-2 eksi derece için klimayı 24 saat çalıştırmak zorunda kalacaksınız. Bu klimaların duvara ya da pencereye takılması gerekiyor zaten, çünkü arkasından sıcak hava geliyor, termodinamik gereği. Eğer bu şekilde kullanırsanız muhtemelen daha iyi performans verecektir. Fakat su ve ses sorunu ürünü yine tercih edilebilir olmaktan çıkarıyor.